De Toren van Bemmel logo

Voor boekhandel 'De Toren van Bemmel' ontwierp Hartebeest een illustratieve huisstijl, met als thema 'boekhandel met uitzicht', wat zowel verwijst naar het dorp Bemmel achter de dijk als het inspirerende karakter van de boekhandel.

logo Vahal - professionele begeleiding

Voor 'Vahal - professionele begeleiding' ontwierp Hartebeest een kleine huisstijl met website. 'Vahal' of 'Vahalis' is de Romeinse naam voor de rivier de Waal.

Oersoep Freewheel - witbier

Voor de Nijmeegse bierbrouwerij Oersoep ontwierpen wij een basisontwerp voor de etiketten. Voor ieder bier wordt een andere (lokale) kunstenaar/ontwerper gevraagd om een afbeelding voor het etiket te maken, waaronder wijzelf. 

Behavioral Science Institute logo

Hartebeest ontwikkelde een serie illustraties die, in combinatie met een loep-icoon en eigen kleurschema, het Behavioural Science Institute een eigen visuele identiteit geeft binnen de algemene huisstijl van de Radboud Universiteit.

Oersoep Craft Beer Festival - Facebook header

Voor het Oersoep Craft Beer Festival ontwierpen wij de huisstijl.

Out & About DVD box

DVD en USB verpakking voor de documentaire Out & About, een film van Koen Suidgeest voor Human Rights in the Picture, over ouders van LGBT kinderen in landen met strenge anti-homo wetgeving of stigma's.

Trimbos 'STARr' vier covers

Vier werkboekjes m.b.t. cognitieve gedragstherapie voor jongeren met depressieve klachten. STARr staat voor Solve, Think, Act, Relax & repeat. Voor het Trimbos Instituut.

Donders Institute - hersenen illustraties

Logo en huisstijl voor het Donders Instituut Nijmegen (onderdeel van de Radboud Universiteit / Radboud UMC)

patroon 'De Natuurontdekker'

Ontwikkeling van een logo voor het project Natuurontdekker