m/f/x poster

Voor Human Rights in the Picture ontwierpen wij de filmposter voor m/f/x - een documentaire van Koen Suidgeest.

Logo Psychologiepraktijk Spaargaren

Logo Psychologiepraktijk Spaargaren

Omslag ontwerp

Boekverzorging voor 'Onderweg', met fotowerken van kunstenaar Harrie Gerritz en poëzie van Wim Huyskens.

poster Klim Classic Nijmegen

Visuele identiteit voor de Klim Classic Nijmegen.

POE-tenten-logo

Voor POE tenten ontwierpen wij het logo, de brochure en de website poe-tenten.nl.

Waterlanders (cover)

CD verpakking voor Waterlanders voor harpiste Anouk Platenkamp, met Nederlandse folkmuziek.

Night at the Library junior - poster 1

Serie posters voor Night at the Library junior in vier biblioteheken in Gelderland Zuid. In samenwerking met de Weekendschool. Tijdens een zondag in december werkten we met leerlingen van de Weekendschool aan de letters voor deze serie. Vervolgens ontwierpen wij er een viertal posters mee voor De Bibliotheek.

Hartebeest behang webshop

Hartebeest behang kenmerkt zich door eigenzinnige illustraties, slimme wijzen van repeteren en veel keuzevrijheid voor de klant.  Wij ontwerpen het behang van tekentafel tot bedrukte banen behang. Hierdoor houden wij de lijnen kort en de mogelijkheden groot. U kiest binnen het palet zelf de kleur, grootte en dichtheid van het behang. Daarnaast bieden wij ook solids (effen behang) aan, die perfect aansluiten bij onze  collectie. Hierdoor heeft u nog meer vrijheid bij het aankleden van uw ruimte. In onze webwinkel hartebeestdesign.com vindt u onze groeiende behangcollectie.

logo Streekbakker Jorrit

Bij Streekbakker Jorrit staan puur en eerlijk werken hoog in het vaandel. Hartebeest ontwierp voor Jorrit een krachtige nieuwe visuele identiteit, bestaande uit een logo en een uitbreidbare iconenset.

logo 't Joostenhuus

Voor de biologische hazelnotenteler 't Joostenhuus uit de Achterhoek ontwierpen wij het logo en de website.

Portret van mijn ouders - Anton Houtappels

'Portret van mijn ouders' toont een dwarsdoornede van het werk van fotograaf en filmer Anton Houtappels.

Oersoep Sunday Sessions - Dark Mild

Voor de Nijmeegse bierbrouwerij Oersoep ontwierpen wij een basisontwerp voor de etiketten. Voor ieder bier wordt een andere (lokale) kunstenaar/ontwerper gevraagd om een afbeelding voor het etiket te maken, waaronder wijzelf. 

Out & About DVD box

DVD en USB verpakking voor de documentaire Out & About, een film van Koen Suidgeest voor Human Rights in the Picture, over ouders van LGBT kinderen in landen met strenge anti-homo wetgeving of stigma's.

Trimbos 'STARr' vier covers

Vier werkboekjes m.b.t. cognitieve gedragstherapie voor jongeren met depressieve klachten. STARr staat voor Solve, Think, Act, Relax & repeat. Voor het Trimbos Instituut.